Utforma en personlig dödsannons för den avlidne

Att ta adjö av någon som har avlidit kan omfatta att utforma en vacker dödsannons. Med hjälp av den kan nära och kära delges dödsfallet på ett personligt sätt samtidigt som de får information om en planerad begravning. Vi på Silverstadens Begravningsbyrå kan hjälpa dig att ta fram en dödsannons som visar på vad just din avlidnes släkting hade för livsstil och intresse. 

Förr styrdes utformningen av dödsannonsen många gånger av traditioner samt tidningens regler, men nu för tiden så har det tillkommit enormt många symboler som gör det möjligt att utforma en mer personlig dödsannons. Dock så kan det vara svårt att välja ut endast en symbol och/eller vers till annonsen då många kan uppleva att det finns mycket som passar till den avlidne. På samma sätt kan olika personer inom släkten ha sin egen sinnebild över vilken symbol och vers som skulle vara den bästa. Vi har därför sett till att samla allt detta här på vår webbplats då vi hoppas att det kommer att underlätta för dig i ditt val inför beställningen.

Låt oss på Silverstadens Begravningsbyrå hjälpa dig i utformandet av en personlig dödsannons.

Vi hjälper dig med införandet av dödsannons oavsett vart Du bor och i vilken tidning Du än önskar, helt kostnadsfritt när Du väljer att betala i samband med beställningen.

Ring 08-756 08 30 för personlig hjälp