Fyll i Min Sista Vilja och underlätta för Dina anhöriga

Önskar du göra dina anhöriga en tjänst som är enormt uppskattad? Då rekommenderar vi på Silverstadens Begravningsbyrå att du fyller i vårt dokument ”Min Sista Vilja”. I det här dokumentet kan du bland annat specificera vad för sorts begravning du önskar ska hållas till ditt minne, vilken musik du önskar, vilka som ska närvara, om en minnesstund ska hållas i samband med begravningen osv.  

Genom att fylla i dokumentet kan du underlätta för dina anhöriga vad gäller planeringen av begravningen samt den eventuella minnesstunden efteråt, vilket kommer att ge dina efterlevande ett andrum de kan behöva efter din bortgång. Likväl kan du känna dig trygg med att begravningsakten kommer att utformas helt efter din vilja. Att fylla i dokumentet är helt kostnadsfritt och kan göras här direkt via webbplatsen genom att du hämtar hem dokumentet och fyller i det på skärmen. Vi erbjuder även en kostnadsfri uppdatering och förvaring av din personliga ”Min Sista Vilja”.

Om du så vill kan du även välja att spara dokumentet på din egen dator för att på så vis kunna göra ändringar och/eller tillägg i dokumentet i framtiden. Gör dina anhöriga denna enkla tjänst, det kommer att uppskattas.

Ring 08-756 08 30 för personlig hjälp

Min sista vilja