Planera en minnesvärd begravning med personlig hjälp

Arrangera en minnesvärd begravning i Täby, Danderyd & Vallentuna

Vi på Silverstadens Begravningsbyrå vårt yttersta för att göra dig nöjd.

Ring oss idag

Vi hjälper dig med begravningen

Vi orndar begravingar i Norrtälje, Täby, Vaddö, Vallentuna, Danderyd eller i din ort du befinner dig i. Som kund bestämmer du eget begravnings koncept tillsammans med Silverstadens Begravningsbyrå. Du väljer kista efter eget önskemål, med eller utan dekoration. Önskas bårtäcke används oftast vår transportkista. Vid begravning kring urna krävs ändå kista för kremering. 

Allt ordnas enligt din önskan på ett tryggt och bekvämt sätt. Omfattningen av våra tjänster beror på vad Du själv vill utföra inför ceremonin. Utöver våra tjänster för begravningen står vi till tjänst för att hjälpa dig välja och utforma en dödsannons. Detta för att meddela nära vänner och bekanta att någon har avlidit, samt ge information om planerad ceremoni. Till begravningen kan vi även hjälpa dig med att ta fram ett personligt begravningsprogram. Efter begravningen står vi till tjänst med utformning av både tackannonser och tackkort.

Välkommen att kontakta oss för personlig service!

Hur gör jag nu?

Med oss är det enkelt att ordna för begravning, här under begravningsprodukter. Du avgör vad som är bäst för dig och de övriga i den närmast sörjande familjen. Du väljer omfattning och pris i vår butik. Vi utför allt utan att ifrågasätta, eller påverka dina val. Givetvis finns vi till din tjänst om Du vill ha råd. Vi är aldrig längre bort än ett samtal. 

Du kan välja att "bara" köpa en produkt från oss. Alternativt hjälper vi dig med allt som behövs för att utforma och genomföra en komplett och traditionell begravningsceremoni i kyrka, kapell, eller på annan mer personlig plats.

Planera begravning i Vallentuna, Täby & Danderyd

Planerar ni begravning i Vallentuna, Täby & Danderyd? Då hjälper Silverstadenbegravningsbyrå er med planering och beställning.

I sorg och saknad är det många frågor man ställs inför och många praktiska saker att genomföra. Genom lyhördhet och personlig omtanke i våra uppdrag, strävar vi efter att alla berörda känner sig nöjda och upplever trygghet. 

Planering kan du påbörja genom att läsa på om våra varor och tjänster. När Du hittat den form som passar dig, så är Du välkommen att kontakta oss här 

Representant vid begravning

Vi tillhandahåller en representant med erfarenhet i Norrtälje eller annan bestämd plats, som sköter arrangemang ca 1 tim innan begravningsceremonin. Vi garanterar ett lugnt och stilfullt utförande. Det är inte vaktmästaren, eller annan tjänstgörande, som arrangerar detta, utan begravningsentreprenören, enl. beställning, eller du själv. 

Enligt Silverstadens Begravningsbyrås policy, är ansvarig för mottagen beställning i största möjliga mån, även den som representerar vid begravningsceremoni. Allt för att skapa sammanhang och trygghet för dig som kund.

Begravning hos Silverstadens Begravningsbyrå

Det finns inga regler för vart en begravninsgakt ska hållas.
Vår erfarenhet är er trygghet, vi har haft begravningar ute i naturen, på arbetsplatser, sjukhem, Folkets Hus, i hemmet, på sommarställen, ute i skärgården, i trädgården. Det har varit väldigt uppskattat av våra kunder och gästerna har sagt att, tänk att man kan göra såhär, va fint det blev.

Vi på Silverstadenbegravning anser att det är bara den avlidne och dess anhöriga som ska avgöra hur denna sista högtid ska hållas, man kan fråga sig varför en begravning måste hållas i en kyrka, en lokal som kanske bara har besökts av den avlidne då någon i bekantskapen gift sig, döpt ett barn, eller begravts.

Det mer naturliga är att hålla den sista högtiden på en plats som den avlidne tyckte väldigt mycket om, vår erfarenhet av dessa begravningar är enbart positiva då vi nutidsmänniskor får lite mer närhet till döden och därmed också inser att det hör till livet och inget vi ska vara rädda för. Det är en god bearbetning av ens sorg om man gör detta till ett fint minne. Det ovan skrivna utesluter inte det kristliga om så önskas utan den erfarenhet vi har med dessa begravningar har varit mycket stimulerande för det kyrkliga ämbetet också. Givetvis finns det lokala avvikelser även här.

Begravningar under coronapandemin

Begravningar i Vallentuna, Täby, Vaddö, Danderyd eller i annan ort under pandemin tar Silverstaden seriöst. Läs mer nedan om hur begravningen påverkas av coronapandemin. 

Vare sig det är i Norrtälje eller på annan ort har coronapandemin påverkat oss alla. Under pandemin fortsätter vi att erbjuda personliga och trygga ceremonier. Vi ser till att genomföra vackra begravningar och kundmöten under säkra förhållanden och följer alla restriktioner och riktlinjer som finns i samhället. Silverstadens begravningsbyrå strävar efter att inte ställa in, vi vill hjälpa till att ställa om tillsammans. 

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss