Minnesalbum av begravningscermonin

 

Att ta adjö av nära och kära är en uppgift som ibland kan visa sig övermäktig, där sorg och andra tankar kan grumla sinnet till den grad att man endast har oklara bilder från begravningsakten. Vi på Silverstadens Begravningsbyrå i Täby skapar därför minnesalbum som en vacker avslutning kring begravningen. 

 

I minnesalbumet dokumenterar vi akten med bild och text för att du sedan ska kunna ha det som minne. Detta har visat sig vara väldigt uppskattat från våra kunder, och det är vår innerliga önskan att detta även kommer att omfatta dig. Utöver text och bild kan vi även erbjuda videofilmning av bra kvalitet om så önskas. Vid vissa tillfällen har vi lagt ut dessa filmer på vår webb för att anhöriga och släktingar som ej kunnat närvara vid begravningsakten ska kunna få se hur det var, allt med ljud och rörlig bild. Detta har varit oerhört uppskattat. 

 

Vi på Silverstadens Begravningsbyrå har många års kompetens och stor förmåga till att skapa fina arrangemang som är värda att ta fram, båda nu och efter att åren har gått. Låt oss upprätta ett minnesalbum som ett minne Du alltid kan ha med dig. 

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss