Dödsannons

Att ta adjö av någon som har avlidit kan omfatta att utforma en vacker dödsannons. Med hjälp av den kan nära och kära delges dödsfallet på ett personligt sätt samtidigt som de får information om en planerad begravning. 

Ring oss idag

Hur går vi tillväga?

Vi på Silverstadens Begravningsbyrå kan hjälpa dig att ta fram en dödsannons som visar på vad avlidne hade för livsstil och intresse. Förr styrdes utformningen av dödsannonsen många gånger av traditioner samt tidningens regler, men nu för tiden så har det tillkommit enormt många symboler som gör det möjligt att utforma en mer personlig dödsannons. Dock så kan det vara svårt att välja ut endast en symbol och/eller vers till annonsen då många kan uppleva att det finns mycket som passar till den avlidne. På samma sätt kan olika personer inom släkten ha sin egen sinnebild över vilken symbol och vers som skulle vara den bästa. Vi har därför sett till att samla allt detta här på vår webbplats då vi hoppas att det kommer att underlätta för dig i ditt val inför beställningen.

Låt oss på Silverstadens Begravningsbyrå hjälpa dig i utformandet av en personlig dödsannons.

Vi hjälper dig med införandet av dödsannons oavsett vart Du bor och i vilken tidning Du än önskar, helt kostnadsfritt när Du väljer att betala i samband med beställningen.

Tackannons

Det är brukligt att den sörjande familjen tackar alla som hedrat minnet av den avlidne efter begravningen.

Det kan vara för telefonsamtal, brev, meddelanden, blommor och gåvor före och vid begravningen.

Det kan man göra genom att personligen ringa eller skicka tackkort eller det mer effektiva sättet genom att publicera en tackannons i dagstidningen.

I vissa fall kan det behövas göra både ock då släkt och vänner som ska tackas bor utspritt i landet.

Vi på Silverstadens Begravningsbyrå hjälper gärna till med detta, oavsett om vi arrangerat begravningen eller om Du gjort det via någon annan begravningsbyrå.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss

Besöksadress

Radarvägen 7 , 183 61 TÄBY

Huvudkontor/Postadress

Stjärngatan 8, 733 40 SALA

Orgnr: 556606-7962

Swisnr. 123 480 46 62

Silverstadens Begravningsbyrå AB

Vi gör vårt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Att du känner dig trygg med arrangemanget och nöjd med resultatet. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravstenar. 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Silverstadens Begravningstjänst aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Silverstadens Begravningstjänst.