Juridisk hjälp

Ring oss idag

Få juridisk hjälp av en erfaren begravningsbyrå

Vid ett dödsfall blir det oftast aktuellt att få juridisk hjälp. Det kan handla om en bouppteckning som måste upptecknas, ett testamente som ska verkställas eller ett livsarkiv som ska gås igenom. Oavsett varför Du som kund kan behöva juridisk hjälp i samband med ett dödsfall, så är det viktigt att Du får den.

Vi på Silverstadens Begravningsbyrå arbetar inte själva med juridik av den enkla anledningen att vi har valt att koncentrera oss på det vi är duktiga på – att vara en kostnadseffektiv och personlig begravningsbyrå. Likväl kan Du alltid känna dig trygg med att vända dig till oss för att förmedlas till ansedda och erfarna jurister på din ort. Detta gäller oavsett vilket juridiskt åtagande det än är som är aktuellt. På så vis kan du alltid känna dig trygg med den juridiska hjälp du kommer att få förmedlat genom oss, både med stora och små uppdrag.

För att fridfullt få ta adjö så är det viktigt att den juridiska delen är uppklarad på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Vänd dig till oss för att det juridiska ska bli såsom du vill och önskar.

Kontakta oss

Att ta farväl av någon nära och kär är en betungande situation att ställas inför och mycket praktiskt behöver ordnas med. Kontakta oss så hjälper vi dig på bästa sätt.

Kontakta oss

Besöksadress

Radarvägen 7 , 183 61 TÄBY

Huvudkontor/Postadress

Stjärngatan 8, 733 40 SALA

Orgnr: 556606-7962

Swisnr. 123 480 46 62

Silverstadens Begravningsbyrå AB

Vi gör vårt yttersta för att utforma begravningen som du önskar. Att du känner dig trygg med arrangemanget och nöjd med resultatet. Vi är en personlig och familjeägd begravningsbyrå med lång erfarenhet inom begravning, juridik och gravstenar. 

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Silverstadens Begravningstjänst aldrig delar eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Silverstadens Begravningstjänst.